Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit mondjak a kislányomnak,...

Mit mondjak a kislányomnak, mikor lesz kistesója? Nagyon kivagyok tőle.

Figyelt kérdés
Folyton azt kérdezgeti, mikor lesz, meg hogy ha majd lesz, akkor mit ad neki. Mostanában egyfolytában olyanokat játszik, amit csinálni kell a kistesóvla és a kedvenc meséi az Anna, Peti, Gergő, a kistesós sorozatok. Ilyenkor legszívesebben elsírnám magam. És a éegrosszabb, amikor újra megjön a mensim és közben legyek a kicsivel jókedvű. Ti hogy csináljátok, akik hasonlóan vagytok?
2014. júl. 7. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:

mutatnék neki egy rakás mást, hogy ne csak e körül forogjanak a gondolatai.

ígérj állatkertet, hidd el akkor azt fogja kérdezni mikor megyünk már és kisállatokkal játszana

2014. júl. 7. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindenhová járunk, most strandra is, de a kistesó az állandó.
2014. júl. 7. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor én megmondanám neki, hogy nem lesz kistesója. A gólya ide nem hoz többet vagy hasonló.
2014. júl. 7. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, hány éves a kislányod, az enyém 5, már több mint egy éve szeretnénk tesót, de nem jött össze, nekem már volt hogy oviban gratuláltak mert kislányom elújságolta hogy bizony neki lesz kistesója, de persze ezt csak úgy képzelte, nagyon szeretett volna, ez így ment kb. fél évig, aztán valahogy elfelejtette, már nincs annyira rá kattanva, az elején én is rosszul viseltem, de már megbeszéltük hogy mi lenne ha csak 3-an maradnánk, mostmár az is jó lenne Neki!
2014. júl. 7. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Ez bizony nálunk is így volt, régóta kérdezgette, hogy neki mikor lesz kistesója. Mindenkinek van, csak neki nincs. Ő már 1 napot sem tud várni, holnap szülessen baba.

Végül lombikprogramban kötöttünk ki (pedig ő spontán jött). 2 hete mondtuk el neki, hogy lesz kistestvére, rögtön kettő! :) Oda volt a boldogságtól. Sajnos egyébként ő sem kattant le a témáról, mi azt mondtuk neki, hogy türelmesnek kell lenni és a Jó Istent kell kérni, hogy adjon nekünk kisbabát. Most nagyon boldog, hogy ő olyan szépen kérte, hogy kettőt is adott neki! Kitartás, szorítok!

2014. júl. 8. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
mond neki azt hogy a gólya lezuhant és szörnyethalt
2014. júl. 9. 04:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából csak jó hallani, hogy mások is vannak ilyen helyzetben. De te utolsó, sajnos olyan szavakat találok, amiket nem lehet leírni. Egyáltalán nőből vagy???
2014. júl. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!