Szerintetek is hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
4 hónapos múlt a kisfiam, más a 3 hónapos státuszon mondta a védőnő h. lassan lehetne főzelék meg ilyenek!
De ez ennyibe maradt. A múlt héten egyik nap adtam a fiamnak egy kávéskanálnyi almalevet és másnap is de ennyi, tegnap voltunk oltáson és kérdezte a doki h. ugye csak szopik én meg mondtam h. meg kóstoltuk az almát erre kiakadt h. milyen hülyeséget csináltam...
Sajna a védőnőmre nem nagyon tudok számítani soha nem lehet őt elérni.
Most ez tényleg akkora nagy tragédia?
2014. júl. 24. 16:02
11/11 advanced válasza:
nekem a kislányom három hónapos koráig volt tejem. aztán egyik naprol a másikra hirteen semmi. adtam neki almát, almalevet, aztán szépen sorba. fiatal anyuka vagyok , első babám. megijedtem. de anyukám azt mondta ne aggódjak én is ezeket ettem három hónaosan. különbe meg ha megnézed 3-4hónapos kortól bébiételt is készítenek tehát gondolom nem irhatnák rá az üvegre hogy 4hónapos kortol ha nem ehetne olyan egy 4honapos baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!