Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tényleg nem lehetett volna...

Tényleg nem lehetett volna túrós tésztát adni a 9,5 hónapos fiúknak?

Figyelt kérdés
Eddig mindig külön főztünk neki, de mivel azt mondta a védőnő, hogy túrót, joghurtot már ehet, és a tészta is tojás nélküli volt, így adtunk neki. Az egyik kisgyerekes ismerősünk azonban kiakadt, hogy ezt még nem lehetett volna. Ez most nem azt jelenti, hogy mindig a mi ételünket fogja kapni, de azt gondoltuk, hogy ez megfelelő ebéd neki. És cukrot sem tettünk rá, azzal nagyon vigyázunk, mert én terhességi cukros voltam.
2014. júl. 18. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nyugodtan egye,semmi olyan nincsen benne amit már ne kaphatna.Nekem anno még azt se mondta senki,hogy tojás nélküli legyen a tészta,úgyhogy vagy 8 hónapos korától az enyém azt is kapta.
2014. júl. 18. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan eheti, butaságot beszélt az ismerősöd. Semmi olyan nincs benne, amit egy ekkora gyerek ne ehetne.
2014. júl. 18. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem elég nehéz étel egy 9 hónapos csecsemőnek, legalábbis, ahogy én készítem (jó sok szalonnazsírral és szalonnadarabkával).
2014. júl. 18. 20:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Szalonnát mi nem eszünk a túrós tésztához, felénk nem így szokás. Mi tejföllel, cukorral (most már xilittel) esszük, de a fiúnknak tejföl helyett egy kis joghurttal és cukor nélkül adtuk.
2014. júl. 18. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Ha szalonnát nem adtál hozzá, akkor semmi gond. Az én fiam 6 hónaposan már mindenevő volt, egyedül a fűszerezéssel voltam óvatos.
2014. júl. 18. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó! kérdeznék tőled. Ha 6 hónaposan mindenevő volt akkor mikor kezdted a hozzátáplálást?

Az én picim tápszeres a kezdetektől sajnos, már elmúlt 2 hónapos, lassan 3 de a védőnő semmit nem mond, hogy mikor kezdjem majd el a kóstoltatást.

Már lassan 7 kiló megduplázza a születési súlyát a betöltött 3 hónapos korára.

2014. júl. 18. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó!

Én a helyedben várnék a kóstoltatással, a tápszer, vagy a női tej való a babádnak. A legjobban akkor járnál, ha a gyerekorvossal felíratnál neki női tejet.

2014. júl. 18. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem írtak fel,pedig szó volt róla,és most hogy már elmúlt 2 hónapos nem is fognak :(
2014. júl. 18. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem már 4 éves a kislányom, de amikor aktuális volt nálunk, akkor a tejfölt mondta a védőnő, hogy 1 éves korig ne adjak neki és először főzzem bele az ételbe. Te joghurtot adtál, ami már adható, nem baj, hogy kapott túrós tésztát.
2014. júl. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!