Nagyon elfúrtam, hogy margarinon pároltam lassan 6 hósomnak a sütőtököt? Lehetett volna egyáltalán?
Olyan hüle vagyok,sokszor utólag kapok észbe, hogy "hoppsz, biztos lehetett volna ezt?"
az összetevői között csak növényi olajokat,zsírokat ír, a baba receptek között pedig olvastam,hogy egy evőkanál olaj tehető a főzelékbe. Ti mit gondoltok?
Szia!
Semmi gond nem lesz, de sütőben sütve sokkal finomabb :)
Természetesen egyszeri dologtól nem lesz baja, ne aggódj. De máskor vízben főzd és nagyon kis olajat tenni a végén. A margarin csomagolását ne olvasd el, mert ijesztő.
Borzalmas sok mesterséges anyag van elhasználva a "térhálósításhoz" -ez a vegyi művelet azonos ahogy a kőolajból műanyagot készítenek. Később se és ti se használjatok margarint, sokkal jobb, természetesebb az olaj, vaj, zsír.
Egyébként a főzés kímélő, a sütés meg mindig nehezebb a szervezet számára. Felnőttre is vonatkozik, ha beteg, diétázni kell, a főzés kímélőbb (és a pékárú is sütött, jobb ilyenkor a főtt kása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!