Milyen az 4,5 hónapos babátok étrendje? Mi elkezdtük bevezetni a gyümölcsöket, pépeket. Eddig csak almát, és barackot evett, de bevezetném a répát, sütőtököt, meggyet, burgonyát. Tovább egyelőre nem tudom a sorrendet.
5 hós a lánykám, én nem mérem mennyit eszik gyümiből,de az is lehet,hogy másfél üveggel is benyom,ha így kell megsaccolni. magam főzök neki,nem méricskélem.
a meggytől szörnyen fájt a hasa, óvatosan próbáljátok!
Mostanra teljesen kiváltottunk egy étkezést,általában a tízórai nem ápszer. eddig alma,barack, burgonya, ma először cékla volt. kóstolt már répát is,de azt nem tudta megemészteni,ugyan úgy volt a kakában,azzal még várunk. illetve sűrítem neki a gyümit sinlaccal, kekszet is kapott már 3x bele,meg vettem olvadó pelyhet a muüllerben. Mától pedig uzsira milupa grízpépet fog enni, köv. hónaptól meg jöhet a husi, így a tízórai gyümi lesz, az ebéd meg husi valami zöldséggel,rizzsel. kb ez a terv. lehet kicsit össze vissza fogalmaztam, remélem értetted :)
"Milyen az 4,5 hónapos babátok étrendje? "
Szövegértés neked egyes, kedves utolsó!
A kérdező nem a hozzátáplálás témakörben kérdezett, hanem általánosságban érdeklődött a babák témakörben.
Amúgy egy anyatejes 4,5 hónaposnak nagyon nem kellene még semmi mást adni, nemhogy ennyi félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!