Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet azért nem fogadja el a...

Lehet azért nem fogadja el a 8 hónapos az ételeket (anyatejen kívül), mert megiszik napközben 1-2 cumisüveg csecsemő teát?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom. 8honaposom gyonyoruen eszik, de pont az a bajom, h nem iszik. De csak vizzel kinalom. Probaltad ritkitani a cicizesek szamat? En ugy valtottam ki etkezeseket, h adtam a szilardat, evett amennyit evett, de akkor cicit nem kapott. (Mert pl olvastam olyat h kinald szilarddal es egybol szoptasd is...) En mar csak reggel-este szoptatok.
2014. jún. 30. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam a vizet, de nem fogadta el a nagy melegben sem. Ezt a teát viszont nagyon szereti.

Amikor megkínálom neki a főzeléket és nem eszik én se adok neki egyből cicit, várok 1 órát és újra próbálom a rendes ételt, de akkor is csak pár kanállal fogad el.

2014. jún. 30. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!