Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adtok inni a gyerekeiteknek?

Mit adtok inni a gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
Elsősorban egészséges, cukormentes alternatívák érdekelnek. Ki-mit iszik? :)
2014. jún. 11. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Dehogynem. írtam, hogy a fiam is csak pár hónapja issza a vizet. Nálunk a kubus üveg hozott változást, ne kérdezd miért, de mióta abból iszik megissza a vizet, előtte nem.
2014. jún. 11. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 18 éves vagyok és sosem ittam meg a vizet. Kiskoromban állandóan a teát nyomatták belém, meg a kakaót. Azóta is csak a szénsavas vizet iszom meg, ha nagyonnagyon muszáj akkor a menteset is, de csak palackosat. Csapvizet, ha fizetnének se innék, gyülölöm, szerintem undorító a fémíze...
2014. jún. 11. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az elején nagyon nehéz volt a vizet megszokatni vele, egész nyáron a dög melegben csak cicit fogadott el. De folyamatosan kínálgattam és először pohárból fogadta el (kb 4 hónaposan). Azóta különféle formákban itatom (pohár, csőrös /többféle/ és szívószál és így elfogadja), mostanra már rengeteg vizet iszik, napi 3 decit is akár.
2014. jún. 11. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!