8 hónapos kortól mondta a védőnő, egyenesen számonkérte. Mondtam, hogy nem fogok adni, nem szeretem, sosem ettünk otthon gyerekkoromban, menzán sem, nem is tudnám megcsinálni, mondta vegyek üvegeset, azt meg elvből nem adnék amúgy sem. 2,5 éves, nincs vashiánya, jól fejlődik, még nem volt beteg.
2014. jún. 10. 03:28
2/12 anonim válasza:
Pont tegnap adtam először. 8 hónapos kortól ajánlotta nekünk a védőnő. Én megpirítom olajon, utána megfőzöm. Teszek mellé a vízbe sárgarépát, zellert. Nem fűszerezem. Ha elkészült, összeturmixolom krumplival és kész. Fiamnak nagyon ízlett, de maximum heti 1-szer szabad adni.
2014. jún. 10. 04:07
3/12 anonim válasza:
Off:Hat elso sok iq-ra vall a hozzaallasod. A majban rengeteg olyan vitamin van amire egy kisbaba szervezetere szuksege van. Attol h ti nem szerettek vmit miert kell kuvetiteni a gyerekre? Ha most en tegyuk fel nem szeretem a soskat, vagy pl vega vagyok ( de csak azert mert nem szeretem a hust) kezdettol tegyem ezt a gyerekkel is, hiaba neki kellene. Huuu nem gondoltam volna h vannak ilyen buta szulok! Ne azert ne adjad neki mert te utalod, meg bena vagy elkesziteni, olvass kicsit utana!
Amugy en is olyan 7-8 hos kortol adtam neki ha jol emlekszem, 4 hos koratol taplaltam hozza. Levesbe foztem meg altalaban es zoldseggel purisitettem. Ugye mivel nagyon szaraz etel a maj magaban igy vagy baba vizet vagy a levesnek a levevel higitottam h ne fulljon meg benne. :-)
2014. jún. 10. 06:40
4/12 anonim válasza:
én májas rizottót készitettem-nagyon szereti.kb 8hónaptól-igy igaz.rizs,borsó-és a máj piritva,főzve,ahogy az előző válaszoló irta.
nem piszkálódásból-de a te érzéseidet sose vetitsd ki a gyerekre-"jaj,ne fogd meg azt a csigát-olyan undoritó"-mert a világot minden téren meg kell ismeni.majd a baba eldönti mi finom,mitől fél,mi gusztustalan .
2014. jún. 10. 10:19
5/12 anonim válasza:
engem is le lehet pontozni nyugodtan, de én sem adtam a gyermekemnek, hiába mondta a védőnő. én sem eszem. nem gondolnám, hogy egy méregtelenítő szervnek tényleg ennyi szép és jó dolog van, mint ahogy az egyik válaszadó írta: "A majban rengeteg olyan vitamin van amire egy kisbaba szervezetere szuksege van." kizárt.....
2014. jún. 10. 14:58
6/12 anonim válasza:
Csak piciket kene utana olvasni mielott boduletes ostobasag hagyna el a szadat.
retinol, retinolsav
Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Az A-vitamin hozzájárul
az immunrendszer normál működéséhez
a normál látás fenntartásához.
Az A-vitamin részt vesz a megfelelő vasanyagcserében.
Arrol nem beszelve h rengeteg vasat tartalmaz ami megint csak egeszseges egy gyereknek. De aki tudatlan azzal nem allok le vitatkozni. :-) ha nem akarod nem kotelezo, nem gondolod h engem erdekel. Csak amikir vki iszonyat marhasagot ir, az bantja a szemem.
Hatlmas marhasag kivetiteni a gyerekre a sajat undorunkat etelekkel szemben.
Az biztos hogy fogok neki adni májat es majd o eldonti izlik e neki vagy sem.Most mult 7 hos a babam ugy gondoltam varok mig betolti a 8 hot.Az egyik valaszadonak volt igaza nyitottnak kell lenni mindenre,nem gondolom hogy a maj méreg,ha nem izlik neki ugysem fogja megenni.Az meg hogy azert nem adni valamit a gyereknek ,mert a szulo sem eszi meg ?Hulyeseg.En ki nem alhatom a nyulhust,a babocam szereti,en meg orommel csinalom neki a nyuszilevest :)
2014. jún. 10. 20:26
9/12 anonim válasza:
na-itt most minden volt pro-és kontra.sajnos minden ételnek van előnye-hátránya.mindenben van valami ami kell-és amiből sok van.ebben sok a széndidrát-de közben meg tele van vitaminnal.szerintem a mértékletesség a kulcsa mindennek.(a mindent megtapasztaltatós anyuka voltam)
2014. jún. 11. 12:26
10/12 anonim válasza:
az ilyen emberek miért nem jártak be biológia órára legalább általános iskolában, miért csináltak gyereket, ha nem érdekli mi egészséges???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!