Egy éves kor után tényleg mindent?
nyilván nem az allergénekre gondolok(olajos magvak,méz,bogyós gyümölcs)-de tényleg bátran adhatok neki mindent?
idáig mindent natur adtam a babámnak-most 10 hónapos-még sót sem.kipróbáltam egyszer a hagymaféléket,petrezselymet,kaprot-de semmi mást.most akkor nem kellene fokozatosan adni ezeket is?
Ha mindent fokozatosan adsz, még 10 évesen sem fog minden félét enni:)
Add azt amit ti esztek!
Pl. Ha ma pörkölt van nálatok tésztával, akkor főzz meg mondjuk egy cukkinit, s ahoz tegyél neki 2 evőkanál tésztát, egy evőkanál pörköltet, turmixold, és kész!
Ha holna lecsó lesz? Főzz ki neki egy kis rizst, turmixold a lecsóval, és kész.
Ha húsleves van, a zöldségből, zellerből, répából, karfiolból, húsból turmixolj!
Ha borsó, zöldbab, tök, burgonya, finom főzelék, kelkáposzta főzelék van pölkölttel, sült hússal, akkor abból is turmixolhatsz neki!
köszi a válaszokat
nekem nem gond a külön főzöcskézés-és amit mi ettünk,azt hasonlóan készitettem neki is-fűszer nélkül.mindent megeszik,még soha nem tolt el semmit-ezért gondoltam,hogy várok a fűszerekkel-ha igy is jóizűen eszi.a húslevest is adtam,csak kivettem belőle-és magunknak utána tettem a borsot,vegetát,piros aranyat..stb.főzeléket is adom-abba pl a tejfölt nagyon szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!