3. gyerek után ugyanúgy kapok mindent, Tgyás, GYED, mint a második után?
Figyelt kérdés
A 2. Gyerek az első két éves kora előtt született. Tehát fennálló munkaviszonyom volt két évre visszamenőleg, így ugyanaz ment tovább a másodiknál. A munkaviszonyom most is változatlanul megvan folyamatosan, a harmadik akkorra jönne mire a második két éves lenne! Tehát ez harmadiknál is ismétlődhet?2013. júl. 29. 23:02
1/3 anonim válasza:
Szia! Én is pont így voltam, nem szakadt meg a munkaviszonyom, így most a harmadiknál is ugyanúgy kaptam mindent.
2/3 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az is számít, hogy az első szülés előtt hány évet dolgoztál?
3/3 anonim válasza:
Persze, ugyanúgy fogsz mindent kapni, ha a gyed alatt is fennáll a munkaviszonyod. De azt írod, hogy igen. Mivel biztosított időnek számít a tgyás és gyed alatt töltött idő is, így igen járni fog tgyás és gyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!