Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Leírná nekem valaki, úgymond...

Leírná nekem valaki, úgymond pontról pontra, hogy kezdte el a babáját kóstoltatni?

Figyelt kérdés

Arra lennék igazából kiváncsi, hogy mivel kezdtétek, mennyit és mikor kapott, meddig adtátok neki ugyanazt a fajtát?

Kislányom 3,5 hónapos, tápszeres, szeretnék neki új ízeket megmutatni már. Az anyukámék hoztak külföldről Hipp bébiételeket/italokat, amik 4 hós kortól vannak, van közte: alma, sárgarépa, barack, krumpli-répa, az italok is mind gyümölcsösek, édeskömény-alma.

Szerintetek?

Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

2014. máj. 31. 10:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, már nem vagyok a toppon. Kétszer leírtam, hogy este meg zápszer :D
2014. máj. 31. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:

10:

ez alapvetoen jo lesz, de egy ideig meg minden kostpltatas utan kapjon tapszert is (kulonben ehes marad), mert ajanlatos kis mennyisegekkel kezdenia hozzataplalast.

2014. máj. 31. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!