Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Elutasít minden kanalas ételt?

Elutasít minden kanalas ételt?

Figyelt kérdés
Kislányom 9 hós, már sok mindent evett, rendszeresen, bár nagyon keveset.Az első fogak kibújásánál is szenvedtünk, beteg lett, étvágytalan, de csak pár napig tartott. Most a felső fogai bújnak, nagyon gyötri, a szitu ugyan az, csak most 10 napja semmit nem vesz el. 1-2 napja, magától falatokat tesz a szájába, de csak 1-2 fajta kaját.Semmi gyümi, semmi főzelék, pár falat/nap, + amit szopik....! A dokinő azt mondta ha ennyire nem eszik, akár kórház is lehet a vége.Én a fogzással hozom összefüggésbe, de fogalmam sincs mitől lehet...! Volt már valaki így?Hogyan próbálkozzak???Idegtépő, h nem lehet megetetni a gyereket....:(
2014. máj. 27. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Dokinő nem tiszta, ha ilyeneket beszél. Ne aggódj, nem lesz kórház a vége, mert szopik. Tuti fog miatt nem eszik, de ahogy kibújik fog enni. Türelem!
2014. máj. 27. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi is erre tippelünk..., és várjuk a fogat, de őrület, h ha hetekig tart, akkor addig nem eszik? Már 2 hete kínlódunk...A dokinő csak azért mondta a kórházat, mert jeleztem neki, h kevesebb a vizellete, nekem már rég nincs annyi tejem, h csak abból jóllakjon, most cscak elvegetál rajta!Elvileg a súlya még nem esett vissza, picit hízott is, de 1 hét múlva újra megnézik!
2014. máj. 27. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj neki vizet adni, vagy HIPP babateát. Valami folyadék azért tényleg kellene! Esetleg próbáld meg tápszerrel megkínálni! Mindent inkább, de nehogy kiszáradjon. Tápszert ebben a korban nem kell feliratni, vehetsz a DM-ben vagy Rossmann-ban.
2014. máj. 27. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt csinálom, sajnos, de azokat sem nagyon veszi el. Na meg igazából hány hétig megy ez így még? Ettől vagyok ideges, mert pár nap/ 1 hét étvágytalanság belefér...de az h hetekig semmi normális kaja nincs benne???Nagyon nehéz kezelni....
2014. máj. 27. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szopizik, akkor ne aggódj. A fogzás miatt, és egyébként is lassan csökken az étvágyuk. A kisfiam 10 hónapos ugyan ezt csinálja. Mikor kint van egy fogacsak akkor eszik mint a gép, mikor jön a fogacska inkább csak szopi van+ amit saját kezéből megeszik, olyankor nem akarja a kanalat. Ne erőltesd semmiképp, nagy türelem kell, és nyugalom. Én már a harmadik gyerkőcömmel csinálom ezt végig. Ha nem görcsölünk rajta, és nem kötelező enni, ha nem akar, akkor enni fog. Bízz a gyerekben ha éhes úgy is eszik.
2014. jún. 2. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. jún. 3. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!