6 hos babam nem keri a gyumolcsoket (foziket imadja), mit tegyek, h elfogadja?
Figyelt kérdés
Gyumikkel kezdtunk anno, akkor jol ment. Jottek a fozik, azokat imadja, a gyumi nem megy le...
Uveges gyumiket adtam az elejen (mert barackot es szilvat probaltam, h hajtsa - de mivel rizs van bennuk, nyilvan nem valt be), most frissen keszitem. Gondoltam ra, h a friss gyumik kasas allaga nem tetszik neki, de amit kremesre tudtam kesziteni, az sem kellett. Probaltam anyatejjel is keverni (a fozikbe is rakok), de igy sem csuszik. Tizoraira kinalnam, ugy sem keri 10-11-kor, ha 6-kor szopizott utoljara.
2014. máj. 4. 07:05
1/3 anonim válasza:
Keverd a főzelék ízével, mint krumpli alma, répa barack és a többi.
2/3 anonim válasza:
Az enyém egyéves korig szinte alig evett gyümölcsöt, aztán kezdett banánt, almát. Később megszerette a cukrozatlan aszalt datolyát, almát, körtét. Próbáld később, variáld, legyél türelmes. Csináltam gyümölcspürét darált dióval, mandulával keverve, összeaszalva, mint egy müzliszelet, persze ezt csak később lehet.
3/3 Julie S válasza:
Nalunk a zoldsegek mennek nehezen, pedig eleinte nem volt baja veluk. Nem eroltetem, ha nem keri, hat nem keri. Elobb-utobb majd kedvet kap ujra hozzajuk. Addig meg almaval elfogadja neha nemelyiket. (7 honapos baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!