Kanálból etetés, hogyan? Van valami trükkje?
Sziasztok!
Most kezdtem a hozzátáplálást (illetve csak kezdeném), de nem akar menni :)
Almával próbálkozok, nyersen és párolt formában is adtam már, de nem boldogul a kanállal. Van valami trükkje, hogyan etessem kanállal?
Ha bekeverem a tápszerbe az almát, akkor megissza cumisüvegből, szóvel szerintem nem az ízével van baja, hanem a módjával.
Van valami trükkje?
Köszi!
Pici kanállal próbálom én is, de az érdekelt volna, hogy van-e technikája a dolognak.
Most egyelőre csak próbálom elkapni mikor van éppen nyitva a szája, de köpi is ki rögtön, vagy tolja ki a nyelvével. Letuszkolni vagy beljebb tolni a kanalat meg nem merem.
az eleje mindig ilyen nehéz..
Ha megeszik 1-2kanállal már az is jó.
én mindig akkor próbálkoztam amikor tudtam hogy éhes.
Köszönöm a válaszokat!
Biztosan éhes, bár az is igaz, hogy annyit azért nem várok vele, hogy farkaséhes legyen, mert akkor hamar ordításba csapna át a dolog :)
Próbálkozom tovább, köszi!
A babád még a szopó szájmozgásokhoz van hozzászokva. Én is nemrég kezdtem a hozzátáplálást, ha nincs nyitva a szája próbálok mosolyt csalni az arcára utána hozzáérintem a kanalat és nyitja. Az elején hagytam, hogy megismerkedjen a kanállal (megfogja, szopogassa, nyalogassa persze csak felügyelet mellett).
Én születése óta a vigantolt is kanálba csöppentem összekeverem tejcsivel és úgy adom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!