Ti mikor adnátok a főzeléket a helyemben 5,5 hónapos babának?
Tízórai gyümölcs, egy hete kap teljes adagot, tehát kiváltva
Utána kóstoltattam tejpépet uzsira, ebből két napja kap teljes adagot. Kiváltva
Főzelékkel hogyan kezdjek? Ebédre? Mehet egyből a teljes adag?
Mielőtt megkérdezitek, hogy miért sietünk. Nem sietünk ,még ha annak is tűnik. Szép lassan jutottunk el idáig. És a babám erősen refluxos, még a pépeset is kibukja, és emiatt kell picit gyorsabban haladnunk orvos tanácsára.
ő húsos főzeléket javasolt, ami okés, csak nem korai?
én személy szerint attól félek, hogy a sok édes miatt (alma, őszibarack, tejpép, banános tápszer), nem fogja enni a főzelékeket.
mi a tanácsotok?
igen, az enyém nagyon bukós baba volt, átérzem a helyzetedet :-( szörnyű dolog :-(
ebédre adj neki, először csak zöldséget,pár kanállal, aztán ha megismerte az ízét, akkor husit is. keverd a krumplit répával, almával meg sütőtökkel, attól édes lesz a főzelék. Én így "ízesítettem" neki.
én sem vezettem volna be 6 hós koráig. Csak hogy tudjátok, az első babám is tápszeres volt és őt 6 hóban kezdtem el hozzátáplálni. De a kicsinél nem tudom megtenni, nagyon sajnálom, de tényleg nem.
:(
miért baj, hogy kiváltottuk? (a kérdéseim nem rossz szándékúak, tényleg kérdezem)
miért ne jó a gyomrának, mi baja lehet ettől később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!