Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Cukkinit keverhetem babajoghur...

Cukkinit keverhetem babajoghurtal?

Figyelt kérdés
Magában még mindíg nem eszi meg a cukkinit. Gondoltam megpárolom majd natúr babajoghurtal turmmixolnám,de a joghurt miatt nem tudom mivel sűríthetném hogy tápláló ebéd legyen! 7hónapos. Rizst adtam de nem tetszett neki. Tojás nélküli jó minőségű tésztát kaphatna már?
2014. ápr. 6. 00:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,telefonról írok....
2014. ápr. 6. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:

nem hangzik túl jól, azért próbálj szerintem a jó ízlés határán maradni :D

inkább valami főzelékbe tegyél bele egy picit, hogy ne érezze az ízét. mondjuk ha tökfőzeléket szereti akkor abba teheted, nem üt el az íze tőle. vagy a brokkolinak elég erős íze van, az elveszi.

de egyébként nem kötelező megennie a cukkinit, neki is van ízlése és ha nem szereti akkor ne erőltesd. na meg nem kell magában megennie, jól lehet már kombinálni, és fűszereket is használhatsz.

én így csináltam a cukkini főzeléket:

pici hagymát megpirítok, rá a reszelt cukkinit, kicsit sózom, így enged levet és megpárolom, petrezselyemmel megszórom. ha kihűlt teszek bele tápszer port, azzal sűrítem.

2014. ápr. 6. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Sinemil port utólag is keverhetsz bármibe, jól sűrít és tápláló, vagy ún. Kásaporokat, rizs, köles, kukorica, hajdina, bioboltban, nem kell főzni, dm-ben is van köles: babylove hirse a neve, vagy puffasztott amarántot. Ezek mnd gluténmentesek.
2014. ápr. 6. 01:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam a cukkinifőzeléket, hogy hagymát megpirítottam (ezt nem mindig), megpároltam a cukkinit egy kis krumplival meg sok kaporral, összeturmixoltam, és tettem hozzá joghurtot. Ehet tojás nélküli tésztát is.
2014. ápr. 6. 06:48
 5/5 A kérdező kommentje:
A cukkini salátában is natur joghurt van :-) A répával,krumplival,sütőtökkel is így volt hogy az új íz miatt nem ette meg őket de egy kis idő után megszerette és magukban is megeszi! Kipróbálom a kapros receptet köszönöm mindenkinek a válaszokat! :-)
2014. ápr. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!