Mikortól adhatok babámnak húsos bébiételt?
4,5 hónaposan kezdtünk kóstolgatni. Egy hétig tejpépet kapott, majd sütötök-almát, babnánt, almát, sütötököt, eddig itt tartunk. 2 hete adok neki teljes adagot, most 5 hónapos. Mikor lehet adni neki húsosat?
Mert az üvegeken 5. hónaptól ajánlják? glutént még nem kapott, mostanság tervezem.
Köszönöm a válaszokat.
amúgy tápszeres a babám.
nekem jó kapaszkodó volt a bébiételgyártók honlapján lévő lista, hogy milyen ételek vannak és mikortól adhatóak vagy a boltokban nézegettem az üveges bébiételeket, összetevőiket és aszerint haladtam én is.
A baba 5. hós korától adhatsz beleturmixolt csirkét, aztán jöhet a pulyka, 6. hós kortól a hal is, úgy 8. hós kortól már a marhahús is. (disznót nem tudom, mi nem eszünk, de arra tippelnék, hogy a marhahúshoz hasonló vöröshús, így az is 8. hós kortól)
Ami fontos (bár azt sem eszünk semmiképp) tengergyümölcseivel várjatok 1+ éves, inkább 1,5 éves korig, mert sokakat allergizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!