Az lenne a kerdesem hogy milyen felvagottakat szabad enni egy 13 honapos kisfiunak?
Azért azt tudd, hogy a felvágottak nem épen a minőségükről híresek.
A szalámit például hosszú ideig rohasztják, ettől lesz olyan finom.
A parizerbe és hasonlókba meg gondolhatod, hogy nem színhúst tesznek, ráadásul az összes felvágott, a drágábbak is tele vannak nyomva sóval, ízfokozóval, hogy ehető ízű legyen.
Én a lányomnak nem adok csak olyan sonkát amiben látszódnak a hús rostjai, de ezt is nagyon ritkán kap. Mi magunknak se veszünk gyakran felvágottakat.
Persze szép szóval érlelés, de a lényeg ugyanaz, hogy hónapokig rohad a hús mire megesszük.
Én imádom a szalámit :)
Jó minőségű sonkát (nem olyat, amit húsvagdalékokból ragasztanak újra össze) Nézni kell az összetevőket, minél nagyobb legyen a hústartalma. Én legalábbis erre figyelek, pedig én is szeretem a parizert, szalámikat, de sajnos a finom ízük ellenére nagyon sok alig lát húst, a többiről meg jobb, ha nem is tudunk, hogy mi van a hús mellett benne.
Én a Lidl-ben szoktam venni a sonkát, jó árban van és minőségi! Mi is azt esszük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!