Lila falszín kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Párom szerint egyáltalán nem lányos, én ezt máshogy gondolom.
2014. márc. 5. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért a lilának is van 1-2 árnyalata...

Rózsaszínes árnyalat, kékes árnyalat...

Nem lehet kijelenteni, hogy lányos. Mondom ezt 2 lányos anyukaként, aki hamarosan festi a gyerekszobát és az egyik szín a lila lesz.

2014. márc. 5. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet lila a falszín. :) Felnőtt korában is fog majd lila pólót hordani, az is lehet, hogy az első iskolatatyó is lila lesz. :) A lila uniszex szín, legalább is szerintem. Amíg tetszik a kisfiúnak, és jól érzi magát a szobájában, addig semmilyen színnel nincs gond. :)
2014. márc. 5. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem festenék a fiamnak lila szobát....én lányos anyuka vagyok,és a lányomnak a rózsaszín és a lila a kedvenc színe,mert ő mondta,hogy azok lányos színek....a gyerek szavaival élve,a fiús színek a kék,zöld,barna,fekete...

Igazából míg pici addig mindegy,de ha már lesz 3-4 éves,akkor már fogja tudni,hogy a lila inkább a lányoknak való...és szerintem nem a lila lesz a kedvence.

2014. márc. 6. 06:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A lilat varialjatok mondjuk kekkel zoldel sargaval szurkevel... egybol nem lesz lanyos... csak lilara nem festenem a fiam szobajat...
2014. márc. 6. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont a lila jutott eszetekbe? Én nem festeném lilára, nekem az inkább lányos. Bár tudom a lila is unisex szín, mint a piros, sőt már rózsaszínt is hordanak a férifak :) Bár egy ismerősünknél bordó volt a fiú szoba, nekem az sem tetszik :)

Én jobban szeretem a hagyományosakat, pl sárga, zöld, a zöldnek is van sok árnyalata, kék, narancs, sok árnyalatuk van, nem kell feltétlenül rikítónak lennie, lehet pasztell vagy erősebb szín is. Nekünk sárgászöldes lett végül.

2014. márc. 6. 12:04
 6/7 Dreigang ***** válasza:
100%

Lila:

- intenzitás

- színezettség (mely színnel kevert)

- tónus

Érdemes utánaolvasni a lila élettani hatásainak, jelentésének stb.

Erre egy szakember/laikus akkor tudna korrekt választ adni, ha a helyszínen láthatná a minta (próba) festést akár 2-3 színárnyalatban.

2014. márc. 7. 00:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak beszélgettünk a színekről, és érdekesnek találtam párom véleményét, ezért kérdeztem rá itt is.

Végül zöld-törtfehér-kávébárna színeket választottuk. Zöld: bordűr alatti rész

törtfehér: bordűr feletti rész + plafon

kávébarna: díszléc

Igazán szép lett, tökéletesen passzolnak. Igazi kisfiús lett. :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 7. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!