Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Babátok milyen krémtúrót...

Babátok milyen krémtúrót eszik? Ha ti készítitek, hogyan? És milyen joghurtot?

Figyelt kérdés

Az én lányom nem nagyon fogadja el a sima natúr joghurtot, gyümölccsel sem.

11 hónapos

2014. márc. 5. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak magamnak szoktam készíteni, a babám még csak 3 hónapos. Túrót és kis joghurtot vagy tejfölt botmixerrel összeturmixolok. Ehhez lehet pluszba turmixolni befőttet, lekvárt, gyümölcsöt, gyümölcsös joghurtot, cukrot, mézet (bár asszem azt még nem ehet), vanilia pudingot (hidegen kikeverhetőt vagy előre megfőzötett, boltit).
2014. márc. 5. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Danonino, vagy Milli kocka dobozos krémtúró.

Sosem adtam natúr joghurtot magában. Azt Főzelékbe kevertem.

2014. márc. 5. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem se fogadja el a sima joghurtot így megpróbáltam az izésítettet imádja. van mikor boltit veszek neki van mikor a sima joghurtot keverem gyümölccsel. de a bolti jobban ízlik neki. 10,5hónapos.
2014. márc. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!