Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Most hogyan tovább? Segitenéte...

Most hogyan tovább? Segitenétek tanácsokkal?

Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos, vasàrnap kezdtem el a kóstoltatàst. Elsőnek adtam neki alma levét, hétfőn is ezt kapta és egyáltalán nem jött be neki. Fintorgott mintha savanyú lenne, pedig édes almát vettem. Ma adtam reszelt sárgarépát almával, botmixerrel összepépesitettem és anyatejjel is higitottam rajta. Ez sem tetszett neki, szó szerint köpködte mindenfelé. Holnap mit adjak neki? Maradjak a répa kóstoltatásnál? Vagy jöjjön a krumpli? Ha 2 napot várok egy egy étellel az elég? Kicsit ùgy érzem nehezen megy, pedig nagyon az elején vagyunk. A màsik hogy làttam a boltban hogy van tejbegriz babàknak, azt irja vizzel kell higitani, ti adtok ilyesmit a babátoknak?
2014. márc. 4. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Tegyél az almába egy kevés kekszet. A répát pedig sózd meg egy picit. A babák sem szeretik az ízetlen ételeket.
2014. márc. 4. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
én először tejpépet adtam hogy szokja a kanalazást. Aztán a zöldség-gyümit. Mindegyiket 3-4 napig egymás után. Abból sem lesz gond ha még vársz egy hetet az új ízzel.
2014. márc. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!