Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Darált hús fagyasztása babának?

Darált hús fagyasztása babának?

Figyelt kérdés

A védőnő javasolta, hogy darált húst jégkockatartóban fagyasszak le a babának, így adagonként tudom felhasználni. Nem mondta, hogy főzzem, tehát automatikusan úgy értettem, hogy nyersen fagyasztom, kiolvasztom, főzöm. De ma anyukám azt mondta, nyers darált húst felnőttnek sem fagyasztunk, nemhogy babának.

Ti mit tudtok erről? Hogy csináljátok?

2014. febr. 10. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkoztam, hogy lehet én nagyon egyszerű voltam, de én a csirkemelleket kockányira darabokra vágtam, lefagyasztottam és amikor kellett megfőztem, majd a zöldségekkel összeturmixoltam. Igazából azt nem értem, hogy miért kell ledaráltatni, ha úgyis összeturmixolod.
2014. febr. 10. 23:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Most már én sem értem, akkor még olyan logikusnak tűnt. :D Végül úgy lesz, ahogy az utolsó írta, most fő. :)
2014. febr. 11. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a főtt, turmixolt husit fagyasztom jégkockatartóban, mert nem mindennap főzök, hanem kb. 3 naponta többet, s a főzeléket is lefagyasztom.
2014. febr. 13. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!