7 Hónapos babának készíthetek tejberizst?
Figyelt kérdés
ha igen milyen tejből készítsem?2014. febr. 6. 21:04
1/7 A kérdező kommentje:
vagy tejbedarát?
2014. febr. 6. 21:06
2/7 anonim válasza:
A tejpép van a tejbegríz helyett.
3/7 anonim válasza:
Tehéntejből én még nem készíteném.
4/7 anonim válasza:
Ha már bevezetted a glutént, akkor zab- vagy rizstejből elkészítheted, esetleg megfőzheted vízben és utólag bekeverheted tápszerrel.
Vagy ha van sok tejcsid, akkor lefejt tejből is mehet :)
A tejberizs elég darabos, eszik már darabosat a babád?
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Én egyébként készítettem tejberizst és tejbekölest is a gyereknek tejbegríz helyett, 1 éves kora után, amikor már a tejet bevezettem. Nagyon sokáig kell főzni, jó sok tejjel, egészen puhára lehet készíteni, szinte nem is lesz darabos.
6/7 anonim válasza:
Vízben főtt rizshez a végén teszzel tápszerport és kicsit pépesíted botmixerrel. Tehéntejet egyéves kor előtt nem javasolják. Én tejpépet sosem adtam kölest is főztem vízben. Ízesítheted karobbal, kókuszliszttel, az kb mint az őrölt kókuszreszelék, sokak dzerint allergén, de nálunk nem volt gond. A bolti rizstej, zabtej túl cukrozott.
7/7 anonim válasza:
Kèszíthetsz, de szerintem inkább te egyed meg, ne ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!