Napokon belül 10 hós lesz a picim. A HIPP babatejből készíthetek neki, tejberizst, tejbegrízt? Úgy értem, hogy felforralhatom a tejet?
Figyelt kérdés
Nem eszi se a pépet se azt, amit én készítek és vízben főzőm meg, majd utána anyatejcsivel felkutyulom. Szeretnék neki adni, de ő még szopizik, tehát tápszerem sincs, de ezt a fajta tejet láttam és vettem is egy flakonnal. :)2008. nov. 12. 14:43
1/3 anonim válasza:
Ha hip babatejről beszélünk, akkor egyértelműen adható babának.Legfeljebb nem kell neki ez sem, de ha csak simán anyatejjel csinálnád amit eddig előbb vízzel, akkor lehet, hogy az tetszene neki.
De lehet hogy csak a közelséged miatt akar még szopizni.
2/3 anonim válasza:
Ha van tejed, és szopik is a drága, akkor miért akarod beletukmálni azt a mesterséges, nemtomén mit?
Hidd el megfelel neki az anyatej, adj mellé natúr joghúrtot, zöldséget, gyümölcsöt..
3/3 anonim válasza:
Éppenséggel minőségi nemtom énmi a Hipp!!!!!
Bocsi
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!