Van valami hátránya annak, ha még nem kapott soha a babám üveges bébiételt?
Figyelt kérdés
mindig én főzök neki.érdemes adni néha,hogy azt is megszokja,ha pl elutaznánk,vagy váratlan helyzet fordul elő ne legyen újdonság?2014. febr. 6. 14:56
11/13 anonim válasza:
Nem igazán értem miért lettem lepontozva,csak a kérdésre válaszoltam ill. olyan tapasztalatot írtam ami valós(környező gyerekek tényleg válogatósak és anyukák bevallása szerint az üveges miatt!!)
De nem számít...
Arra viszont nem kaptam választ mi az ami üvegesbe van,nagyon fontos a babának és itthon nem lehet elkészíteni.
12/13 anonim válasza:
Én nem vagyok fagyasztgatós, ezért én vegyesen etettem. Főztem neki sokat, de akkor max. két nap alatt oda is adtam neki, de bébiételt is sokat kapott.
Mi elég sokat utazunk! Sokkal könnyebb volt megvenni a bébiételt és csak megmikrózni, mint azzal szórakozni,hogy indulás előtt olvasztgassam a lefagyasztottat!
13/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!
2014. febr. 7. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!