Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6-8 hónapos babának egy...

6-8 hónapos babának egy étkezésre mennyi gyümölcsöt turmixoltok?

Figyelt kérdés

Egy banán, egy alma, egy narancs turmixolásából lesz 180 mili ami megeszik tízóraira. Vagy egy banán+1 nagy körte. Vagy 1 nagy alma, 1nagy körte.

Igazából ha ezeknek az árát össze adom, annyi mint egy üveges bébi kaja.

2014. jan. 30. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Az enyémek is kb. ennyit ettek. Télen nehezebb, mert kevésféle gyümölcs van, nyugodtan adhatsz neki néha bébiételt is. (Egyébként én az üveges bébiételnél arra figyeltem, hogy ne legyen benne hozzáadott cukor. A DM meg a Rossmann saját termékesei jók és és olcsók is.)
2014. jan. 30. 09:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezen gondolkodom sokszor, lehet jobb az üveges, mert változatos, de a friss csak friss amit én turmixolok, de az ára meg ugyan az ha itthon vainálom, vagy ha megveszem.

Az ebédet én készítem, 2 répa, 1 fehérrépa, 1 burgonya, 1darab zeller, 1 felső csirke comb, vagy beokkoli, vagy zöldbab, ez olcsóbb mintha venném, mert napi 2x eszik főzeléket, meg a sok mirit zöldségből tudok változatosan főzni.

2014. jan. 30. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is télen kezdték a hozzátáplálást, és én is mindig magam készítettem nekik, de azért ha belegondolunk, amit a boltban veszel banánt meg almát, az sem igazán friss.
2014. jan. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!