Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Manapság mikor kell bevezetni...

Manapság mikor kell bevezetni a húst?

Figyelt kérdés

Tegnap hozattam a férjemmel pár üveg bébiételt az 5,5 hós babánknak. Mondtam neki, hogy minedgy milyet hoz, csak 4és 5 hósnak való legyen, és legyen benne gyümi és zöldség is vegyesen. Ma láttam hogy az egyik Kecskeméti ami 5 hós kortól ajánlott Vegyes zöldség csirkehússal. Már 5 hósan mehet a husi ezek szerint? Azt hittem az majd még csak később jön.

Köszönöm.

2014. jan. 29. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Adható a husi 5-6 hós kortól nyugodtan :)
2014. jan. 29. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én fél évesen vezettem be mindhárom gyereknél :)
 3/7 anonim ***** válasza:
6 és fél hónaposan kapott először csirkehusit.
 4/7 anonim ***** válasza:
7 hónapos kortól lehet adni csirkehúst. Én nem adtam korábban, akkor sem, ha a bébiételre más volt írva, de elvileg azok olyan technológiával készülnek, hogy adható hamarabb.
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha 4 hónaposan elkezdi az ember a hozzátáplálást (általában tápszeres babáknál) és az jól halad, akkor 5 hónaposan be lehet vezetni a húst.
2014. jan. 29. 16:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Babám tápszeres, kb 4 hete eszik mást is. akkor már készíthetek neki itthon husiból ételt?
2014. jan. 29. 16:51
 7/7 gabszem ***** válasza:
tápszeres babának mindent előbb lehet adni, így pl. a csirkehusit 5 hós kortól lehet adni. én is Igy csináltam.
2014. jan. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!