Ti honnan szerzitek be a gyümölcsöket a babátoknak? Meggyet, szilvát stb?
Mivel az én kisfiam ősszel kezdett kóstolgatni, későn kaptam észbe, hogy el kellene tenni néhány gyümölcsöt a fagyasztóba. Így például az őszibarackról lecsúsztam, amit sajnálok, mert gyakran nehezen kakil, és neki segít az őszibarack. Ezt Ő bébikajában kapja.
Meggyet kapott mirelitet, teljesen jó volt.
Júniusban született a fiam, de én gondolkodtam előre, fagyasztottam le barackot, szilvát.
Ilyenkor bébiételek jobb megvenni, mint a mirelitet, mert nagyon kevés helyen kapni, és ha van, horror áron adják, olcsóbb a bébiétel
azért elég sok gyümit lehet kapni egész évben...
persze, ha a vegyszermentes, bio, természetes, házi, idény gyümölcs adása a lényeges számodra, akkor érdemes lefagyasztanod - kicsiknek ugye pürésített formában is akár.
vagy ott vannak a BIO bébiételek. én pl. akciósan vettem nemrég bio bébipapit, 250 Ft volt... két alkalomra elég, ha belegondolok, hogy mennyibe kerül a bio gyümölcs, akkor nem is annyira költséges megoldás ez - bár én hozzáteszem, még csak hozzátáplálok. mire kiváltásra kerül a sor, már lesz megint friss, akkor én is fagyasztok inkább :)
amúgy piacon kell vásárolni a kendős mámiktól :) akik a házit árulják. meg nekem egy barátnőm "kistermelő" én tőle fogok vásárolni, majdnem bio a terméke (használ permetezőszereket, de nem iparit, ő is azt adja a gyerekeinek, amit termeszt, én bízom benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!