Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen téli időszakban milyen...

Ilyen téli időszakban milyen friss gyümölcsöket adtok a 10-11 hónapos babátoknak tízóraira?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Alma, körte, banán, mandarin, narancs, mangó

Fagyasztott barack, eper leve, meggy

2014. jan. 6. 08:05
 2/3 anonim ***** válasza:

én teljesen megvagyok lőve.szegény örökké banán eszik, a mandarint,narancsot megrágja ugyan,de ki is köpi,szóval nem megy le elegendő. az almát mintha unná... nem igazán tudok mit kitalálni. :S

szőlőt láttam tegnap a boltban,de tiszta rézgálic volt (tartósítószer), így ezt nem vettem meg. alig várom a tavaszt.

2014. jan. 6. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:
18 hónapos a fiam, van saját bio almánk, banánt max 2-3 alkalommal kap, 1x körtét és 1x narancsot. Alma van minden nap, mert szereti cikkekre vágva rágni. Én még most is veszek neki gyümölcsös bébiételt, az legalább bio. 10 hónaposan eszembe sem jutott volna mást adni, mindenféle kezelt déli gyümölcsöt pláne nem.
2014. jan. 6. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!