9 hónaposom semmit nem eszik meg a saját kezéből. Sem babapiskóta, sem baba keksz, sem kifli csücsök. Én csinálok valamit rosszul?
Nem tudom, hogy kicsi még hozzá, vagy én csinálok valamit rosszul.
Ha a kezemből adogatom neki a túró rudiból a túröt, szépen elnyammogja...ha a kezébe adom, csak szétnyomkodja az ujjai közt. Ugyanez a levesből kivett répa kocka. Ha kézből adom megeszi, ha elé teszem a saját tányérkájába, ugyanúgy az ujjai közt végzi. Eszébe sem jut a szájához emelni. A babapiskótával is csak játszik, csapkodja a földhöz. Azt olvasom más babák ennyi idősem már szépen majszolgatják ami a kezükbe kerül.
Persze...nagyokat harapok a rudiból is, hogy jaj de finom...:-)
Aztàn ha lerágtam a csokit és odatartom bele is harap...viszont ha a kezébe kerül, mintha elfelejtené, higy az a szájába való. Anyukám is állandóan rágja a fülem, hogy adjak neki kiflit meg kenyér héját. Felesleges mert csak játszik vele. Pedig már 4 foga teljesen kint van, másik 4 pedig áttörve, növésben...
Az a baj, hogy nem nagyon rág velük. Most már darabisabban eszi az ebédet nem teljesen pempősen és szoktam látni a répa darabokat a pekusban. Szerintem csak lenyeli...
Nem tudom mit kéne tennem, hogy rájöjjön, higyan kell "enni"...
a szêtnyomhatôakat az ên 8 hósom is elkeni. làttad volna tegnap mandarint enni :)
kenyeret,pufit megeszi egyedül,de azokbôl is sokat eljàtszik. ên nem aggódom,egyszer êhesebb ledz,mint jàtékos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!