Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért nem adható egészséges...

Miért nem adható egészséges tápszeres 3 hónapos babának egy-egy mokkáskanál gyümölcslé?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Épp most sokkal több az allergiás, mert nagyon későn kezdik etetni a gyerekeket.
2013. nov. 7. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván itt mindenki okosabb, mint azok a szakemberek, akiknek a javaslatára kialakították a hozzátáplálási táblázatokat.

Gondolkodjatok már, tényleg az kell, hogy legyen a korai hozzátáplálás indoka, hogy 10-20-30 évvel ezelőtt hogy volt? Ha mindent úgy csinálnánk, mint évtizedekkel ezelőtt, akkor nem haladna előre a világ.

Az allergiában pedig igenis nagy szerepe van a korai hozzátáplálásnak, a nem megfelelő táplálkozásnak, és egy vagon környezeti tényezőnek, amit nem tudunk kiszűrni. Egy csomó olyan dolog van, ami évtizedekkel ezelőtt még nem volt benne az élelmiszerben, most meg mindenbe belenyomják.

Vagy ti mindenből bio házi cuccot esztek?

2013. nov. 7. 15:30
 13/16 Tica0121 ***** válasza:
56%
Én nem mondtam, hogy okosabb vagyok a szakembereknél, nyílván nem. De azért azt igeneis sarkalatosnak tartom, hogy 6 hónapos koráig a baba ne kapjon mást csak tápszert vagy anyatejet. Nem gondolom, hogy egy kevés (és tényleg kevés) almától vagy almalétől baja lesz a gyereknek. Nyilván nem csülökkel meg pacallal akarom megetetni a babámat, de azért annyira vaskalapos sem vagyok, mint egyesek, hogy még vizet sem adok szerencsétlennek. Szerintem ha megtalálja az ember az egyensúlyt és semmit nem visz túlzásba, akkor nem lehet baj. Lassan, fokozatosan, óvatosan, figyelve e baba reakcióját igenis lehet neki adni pár kanál almát vagy almalevet.
2013. nov. 7. 16:06
 14/16 Tica0121 ***** válasza:
68%
És igen, szerncsére van kertünk, van almafánk, amit nem permetezünk. Azt etetjük a gyerekkel.
2013. nov. 7. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Tica én veled értek egyet én sem könyv alapán nevelem a gyermekemet de felháborit hogy sokan emiatt megszolnak és szerintem ha egy gyerekkel már végig csináltad akkor tudod mit hogy kell,ne hallgass másokra!és igenis manapság majdnem mindenki allergiás valamire,engem ahogy a korházbol kihozott anyám,otthoni tehén tejjel nevelt fel mert nem tudott szoptatni,semmi bajom,semmire nem vagyok allergiás,nincs emésztőrendszeri bajom.
2013. nov. 9. 22:15
 16/16 anonim ***** válasza:
ja és én is a saját kertünkből való zöldségket és gyümölcsöket adom a fiamnak
2013. nov. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!