Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 1 éves babáknak mit adtok...

1 éves babáknak mit adtok reggelire illetve uzsira és vacsira?

Figyelt kérdés
Én már lassan kifogyok az ötletekből illetve olyan egyoldalúnak gondolom néha amit esznek. Így néz ki a napunk:reggel szopi, 10 körül gyümölcs joghurttal vagy túróval,ebéd főzelék, uzsi főzelék (orvos javaslatára) és este tejbegríz vagy tejpép.
2013. nov. 6. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Én megforditanàm.az uzsonna lehetne a tejpép, a vacsora meg főzelék .

Én adtam brios, kenyeret valamivel amit épp megevett, pl vaj, vagy lekvár. Szerintem gyerekfüggö mert az én lányom sokat eszik, minden evö.vacsoràra én valami laktatóbbat adnék.

2013. nov. 6. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értelek egy 1 éves gyerek már ehet mindent..A mi napunk így néz ki: reggel 7-kor kel milumil junior tejital 230 ml, 10-kor tízórai gyümölcs egy pogácsa ha úton vagyunk ha itthon akkor vajas kenyér vagy ilyesmi, ebéd 13 óra körül mert 11-13 ig alszik azt eszi amit mi leves+második ha pl. káposztát főzök akkor bontok neki sütőtököt nagyon szereti hetente kap de ebbe rakok husit és krumplit v. rizst, uzsira lekváros kenyér vagy joghurt hozzá keksz vagy ha sütök valami sütit palacsinta, vacsira virsli vagy pár falat szendvics az enyémből ekkor már nem szokott nagyon enni, 20 óra körül fürdés megissza az esti tejitalt megint 230 ml-t és alszik reggel 7-ig. 14 hónapos a kisfiam.
2013. nov. 6. 13:07
 3/5 CsBZs ***** válasza:
Az utolso irotol kerdeznem h ez a tejital ez kaloria dus? Tapszert mar egyaltalan nem adsz neki? Vagy mar ilyenkor nem kell? Nekem a kisfiam 5hos es mar karacsonykor szeretnek adni neki huslevest, toltott kaposztat vagy korai meg? En se szeretnem h egyevesen meg kelljen tapszer. Vagy akkor is kell vmifele tejital amit te is adsz?
2013. nov. 6. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
6hosan a töltött káposzta nem biztos hogy jo ötlet
2013. nov. 9. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én még reggel tejital helyett szoptatni szoktam utána tízórai gyümölcs joghurttal vagy túróval és gabonapehellyel. A vacsi az mindig kérdéses az ebédtől függően. A kis kenyérkockákat még csak most kezdtem el bevezetni nekik ami az egyik babával egyszerű mert eszegeti kézzel de a másik baba nem igazán érti mit is kellene csinálni. Tegnap megpróbálkoztam a tojásrántottával ő azt is csak nyammogta.
2013. nov. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!