adj neki natúr joghurtot, keverj v bele valami pelyhet
2011. jún. 8. 10:09
2/11 A kérdező kommentje:
joghurtot inkább tizóraira szokott kapni, tejpépért meg már annyira nincs oda...
2011. jún. 8. 10:18
3/11 anonim válasza:
Én tojásos dolgokat szereti nagyon a fiam - bundáskenyér, tükörtojás, kemény tojás, tojásrántotta, bármi jöhet neki. Szereti a gabonapelyheket tejjel, a müzlit joghurttal, falatkákat kap (kenyér, sonka, paradicsom), szoktam néha kora reggel pogácsát sütni, mert mindkét gyerekem nagyon szereti és szívesen eszik reggelire, a 10 hósom teával, a háromévesem kakaóval.
2011. jún. 8. 10:49
4/11 anonim válasza:
Hu hát én el vagyok képedve. Az én 10 hós babám még hasonlókat sem eszik. Reggelire, mikor ébred és már bömböl is kajáért tápszert melegítek neki. Mondjuk nekem azt mondta védőnő, gyerekorvos, hogy se kenyér, se tej, se tojás legalább egy éves koráig. Én betartom, mert ha kicsit érzékeny rá a szervezete allergiás lesz egész életében.
2011. jún. 8. 11:49
5/11 anonim válasza:
Eddig cicizett, 1 hete meg tápszert kap reggelire.
Egyáltalán nem adok neki kenyeret.
2011. jún. 8. 12:12
6/11 anonim válasza:
1.
10 hós koráig anyatej volt a reggelije
2011. jún. 8. 12:52
7/11 anonim válasza:
Második vagyok: az enyém is szopizik naponta legalább hatszor, éjjel is ébred még szopizni, de mellette eszik már gyakorlatilag mindent.
A nagyobbommal is így csináltam és soha nem volt még beteg. Hároméves lesz.
2011. jún. 8. 13:11
8/11 anonim válasza:
az tök jó ha nem volt még beteg. megfázva sem volt meg ilyesmi? az tök jó. Ne is legyen. reméljük később sem jön elő semmilyen étel allergia
2011. jún. 8. 14:52
9/11 anonim válasza:
szerintem ezek amit írsz,inkább tízóraira valók..
mi reggel mindig tápszert eszünk.Aztán amikor én reggelizem ami neki a tízórai idejének felel meg akkor kap a szendvicsemből, egy kevés kenyérkét ,pici felvágottat,trappista sajtot,natúr joghurtot,vagy túrót.Kenyérből nem sokat eszik.
2011. jún. 8. 16:27
10/11 anonim válasza:
jaa ,írta itt valaki a tojást..
bundás kenyér,rántotta..mindez egy 10-11 hósnak,nem nehéz neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!