Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet hogy azért sír olyan...

Lehet hogy azért sír olyan sokat a babám mert éhes?

Figyelt kérdés

Éjjelente gyakran felébred, szinte óránként a 3 órát így sem tartsa be az evéssel, mostanában 90 ml szoktam neki kikeverni tápszerből, és azt sem issza meg egy evészetben.

5 és fél kg 55 cm és 1 hónapos és + 1 hetes.

Már eleve nagy súllyal született 4 és fél kg-al.

A védőnő azt mondta neki simán a 120 ml-rt meg kell már inni.

Pár napja olyat csinál hogy 2 részletben issza meg az adagját, bealszik rajta vagy egyszerűen nem szívja én meg úgy gondolom hogy elég neki aztán 1 óra múlva ordít mint a sakál.

Mit kéne tennem hogy megigya egy evészetre vagy legalább is ne 1-2 óránként akarna enni.

Mostanában nagyon nyugtalan, látom ragad le a szeme álmos de nem tud aludni, és általában akkor nyugszik meg ha kap enni gyakran keveset.

Nem lehet hogy így szokta meg?

Mert ha nem tudtam is mi baja volt akkor egyből én adtam neki enni, mert elfogatta.

2013. nov. 6. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ahogy leírod, szerintem is az az oka, hogy éhes. Kevés neki a kaja. Elég nagy babáról van szó, tuti kell a 120 ml.

Az enyém is csinált olyat, h nem ette meg a tápszert egyszerre. Evett, aztán akkor picit böfizettem, utána megint megkínáltam vele. Lassan ment néha, de azért a végére megitta. Mert ő is tápos baba volt és nagy súlyú, nekik nem elég a 90.

Az meg szerintem nem jó, ha egész nap eszik részletekben, be kéne állnia valamilyen etetési rendnek.

Próbáld meg ezt a büfiztetős módszert, nekünk a védőnő mondta, m lehet h csak azért nem issza meg egyszerre, mert büfiznie kell, úgy érzi tele a pocak , meg ilyenek.

2013. nov. 6. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is éhes, azért sír.

Az én kislányom is annyi idős, mint a Te babád, de csak 3,5 kilós, és Ő simán bevág 100-120 ml-t 3 óránként.

Próbáld valahogy felébreszteni hogy megegye az adagját, mert a pocijának nem jó, ha 1-2 óránként eszik.

2013. nov. 6. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor ez lehet a gond hogy keveset eszik egyszerre és azért nem alszik mert éhes?

És akkor sűrűbben kéne büfiztetnem is, evés közben is?

De van mikor nem is büfizik csak ha hasra teszem, de akkor se mindig.

Pedig biztosan tudom hogy nyel levegőt mert ahogy a cumis üvegben a tápszer van abban vannak apró buborékok az az habos a tápszer egy kicsit.

Milumil 1-es tápszer használunk.

És van konkrét ideje hogy meddig kell böfiztetni, meddig kell függőlegesen tartani a babát etetés után, vagy ha büfent egyet akkor már le is tehetem? Én hamar le szoktam tenni ha megvolt a büfi.

2013. nov. 6. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elején még sok levegőt nyelnek, az enyém most a 4. hónapra kezdi megtanulni, hogy hogy nyeljen kevesebb levegőt, ergo, már nem mindig böfizik.

Az elején többször fel kell venni az evés közben, hogy böfizzen, s teljesen normális, ha elhúzódik az étkezés. Az első 1-2 hónap nekünk is olyan volt, mintha a kajáról szólt volna minden. Egy étkezés elhúzódott 40-50 percig, két óra múlva meg kezdődött előlről.

Hipoallergén kaját kap egyébként? Mi is Milumit adtunk, de hipoallergént 3 hós koráig, de megnézettük azt is, hogy nincs-e tejallergiája.

2013. nov. 7. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért sír mert éhes. de az is elő fordulhat hogy gyenge neki ez a táp. mi is így jártunk mikor ki jöttünk a kórházból azt váltanunk kellett azt kaptunk egy sűrűbbet ami teljesen be vált.
2013. nov. 7. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!