Éhes maradhatott? Vagy esetleg túl sokat evett?
70 grammot szokott enni 2 hetes kisbabám, viszont most 100 grammot mutatott a mérleg. Nem tudom higgyek e neki, mert tegnap még 70 gramm sem volt benne. Sok nyöszörgés után elaludt. Éhségében is elaludhat?
Volt büfi is és kaki is az evés után.Akkor mégis eleget evett? Viszont olyan volt mintha keresne. Nem csak akkor keres ha éhes?
Köszönöm a válaszokat!
Elég bőven, minden gyerek más. Az én lányom 7 nél többször nem is evett.
A mérlegelésről: Mi nagy mérősök voltunk, mert nem evett, és nem hízott a lányom, de boldog, mosolygós volt.
Kb. a kicsivel több, mint a felét ette meg a javasolt mennyiségnek.
És a mérleg sem pontos, nekünk elég jó, Momert csecsemőmérlegünk volt, de szinte sosem mérte ugyanazt a súlyt, ha kétszer rátettem.
A férjem is kísérletezett vele ásványvizes palackokkal, de volt, hogy elég nagy eltérések is kijöttek. (majdnem egy evésnyi)
Főleg, ahogy nőni fog a babá, és mocorogni fog a mérlegen...
Amúgy fájhatott is hasa, a lányomnak pont két hetesen kezdődött a hasfájása.
Azt mondta a védőnő, később szokott elkezdődni, de ahogy látta, mondta, ez tuti az.
Nekem 7 hó-s ikreim vannak. Egy baba annyit és annyiszor eszik, amennyi kell neki. Nálunk volt olyan időszak (2-3 hét), hogy 7x ettek 250 ml.( 2 és 3 hónap között.) Utána pedig 3x-4x 250 ml-t. De nem fogytak, szépen gyarapodtak. Nem tudom hova fért beléjük. Most már beálltunk a napi 5-szöri evésre. Végre.
Még 1: Az enyémek tápszeresek voltak és mérnem kellett öket 1 héten át. A cumisüveg szerint 100-at ettek, de a mérleg szerint csak 75-öt. De volt ilyen forditva is. Ugyhogy én gyorsan visszaadtam a mérleget a védőnőnek, mert meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!