Ti mikortól adtatok tejet a gyerkőcnek? Tényleg alleriások lehetnek rá? Tapasztalatok?
Elsőnek rögtön nagy mennyiségben adtatok tejet neki vagy szépen fokozatosan???
Nekem a védőnő azt mondta előbb kenjem be az arcát hogy nézzem meg allergiás e rá vagy sem???
Ha tejcukor allergiás vagy, akkor tudod, hogy nem kiütésekkel jár, ha allergiás, hanem durva hascsikarással, majd hasmenéssel.
Én a helyedben nem kockáztatnék, hiszen te is allergiás vagy, csináltasd meg inkább a tesztet előbb.
Nem mindegy egyébként, hogy túrót, sajtot, tejszínt, vagy tejet adsz neki. Én is allergiás vagyok, de csak a tejszíntől és a tejtől van bajom.
Nekem nem fáj a hasam csak azt veszem észre hogy reggel szép lapos hassal kezdem a napot majd megiszom egy tejeskávét és 5hónapos terhes kinézetre puffadok:(
de a laktózmentes tej nekem bevált finom édes nem puffadok tőle csak rohadt drága, ezért nem merem a picurkámnak is adni, de remélem neki nem lesz semmi baja apai ágról semmi ilyesmi nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!