Ti mikortól adtatok tejet a gyerkőcnek? Tényleg alleriások lehetnek rá? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A gyerek orvos meg a védőnő is azt mondta bőven legyen 1 éves miután adhatok neki tejet, pudingoktól sajttól semmi baja hála, de mér ellenzi mindenki a tejet a babáknál, kérlek segítsetek!!2013. okt. 29. 14:29
1/15 anonim válasza:
13 hónaposan kapott először. Nem vagyok túl aggódós anya, de ezt betartottam. Nem allergiás egyébként sem a tejtermékekre sem a tejre.
2/15 anonim válasza:
Mert állítólag nehezen emészthető az állati fehérje,mármint ami a tejben van...
Én nem nagyon látok összefüggést a korai hozzátáplálás és a későbbi allergia között,persze ez csak az én véleményem és más,ha a családban van allergiás.
Kisebbik fiam 11 hónapos és kapott már tejbegrízt, tejberizst,tejszínnel készült ételeket,semmi baja tőle.
3/15 anonim válasza:
1 évesen kapott, semmi baja nem lett.
4/15 anonim válasza:
hát mondok valamit, sejtem hogy le leszek pontozva. az én lányom 3 hósan CSAK megnyalta a rudit..6hónapos korától rendes tejet iszik hígítva és forralva. ha nem bírja a gyerek a tejet akár már másnap jelentkezhet tünet. pl.pöttyök. 8 hós volt a lányom mikor a dokink mondta hogy kaphat joghurtot és túrót. de akkor már tudta mi az :)
5/15 A kérdező kommentje:
ő is eszi a Paulát, Danonet, túró rudit meg ilyeneket hála nincs semmi baja de ezt a tápszert már utálom !sajna én is betartom meg nekem laktóz érzékenységem van öcsémnek is volt allergiája 5év után kinőtte ő csak a soya cuccokat ehette meg rozs kenyeret....
a tápszert mikor felejtettétek el végleg???
2013. okt. 29. 14:39
6/15 anonim válasza:
fél éves kortól nem evett tápszert.
7/15 A kérdező kommentje:
És este mit adtál neki elalváshoz???kakaót?
2013. okt. 29. 14:48
10/15 A kérdező kommentje:
Soha nem kapott tápszert akkor szerencsések vagytok gondolom anyatejetek van még:)
2013. okt. 29. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!