Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mi az aza újdonság amit...

Mi az aza újdonság amit bevezettál 1 évesnek? Hogyan adod?

Figyelt kérdés

Enyémnek nincs még foga, de szépen eszi a darabos ételeket is.

Pl: uborkát, retket hogy adjam, ill. az olajos magvakat? Abból miket adtatok egy évesnek, darálva adjam? Vagyhogy'smint? :)

2013. okt. 21. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

A tegnap 20:39-es válaszoló vagyok (és nem azonos a másik/másik kettö 79%-ossal)

Ezt a linket azért tettem be, mert van ilyen fejlödési rendellenesség, amiben a gyereknek EGYÁLTALÁN nem nö soha foga, és ha egy éves korig nem jött még ki az elsö sem, akkor ki kellene ilyen irányba vizsgálni. Külföldön élek, és itt ez igencsak riasztó jel lenne a szülök, de föként az ORVOS felé, hogy a gyerekkel valami komoly baj lehet.

Amióta a testvéreméknél ilyet tapasztaltak, azóta tudok én is erröl.

Az egyik késöbbi válaszolónak meg üzenem, hogy az, ha a gyereknek KORÁBBAN jönnek a fogai, NEM rendellenesség, attól nem lesz túl sok neki, viszont fog nélkül elég nehéz egy gyereknek felnönie. (Pár évesen is évente többször fogprotézist csináltatni illetve a ygereknek azt megszokni elég problémás, és nem is olcsó)

2013. okt. 22. 08:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :), de tényleg ezt mondta 2 doki is hogy még no para. De azért 1 hónap múlva megyünk vissza és ha addig nem nő ki, intézek valami vizsgálatot nála.
2013. okt. 22. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!