8,5 honapos babanak miket szoktatok fozni?
Figyelt kérdés
Sokaig nem evett meg semmit a tejen kivul, mert ha valami darabos volt, hanyott tole... Addig is turmixoltam, repat es krumplit megette, tokot nem szerette...de most mar erdekli ot az is, amit mi eszunk. Ezert probaltam neki a repat most mar csak villaval nyomkodni, egesz jol elmajszolta... Szeretnek neki valami levest, fozeleket csinalni, ami egyszeru, mert mellette nem tudok szinte semmit sem csinalni. Ha vannak valami jol bevalt otletek, akkor varom.2013. okt. 7. 18:25
1/4 anonim válasza:
Krumplit, repat, spenotot, cukkinit, tokot, almat mar adhatsz neki.Kis vizben megfozni,fozovizzel turmixolni szoktam.Az en lanyom mar husit meg tesztat is eszik, 2an mult 8 honapos!
2/4 A kérdező kommentje:
Es ezeket hogyan eszi? Husit aprora vagva? Hogyan keszited? Minden erdekel...
2013. okt. 7. 18:54
3/4 anonim válasza:
A fözelekeket teljesen pepesre turmixoltam,de most mar darabosabbra hagyom.A spagettit osszetorom 1centisre kb. belefozom neki akar a mi huslevesunkbe aztan a fozijebe keverem.Tegnap fott csirkemellet kapott kicsi kockakra vagva, csak ugy odatettem neki, mert szereti o betenni a szajaba.A fozeleket meg kanalaztam bele a szajaba. Banant is igy eszik, felkockazva konnyen osszenyomkodja az inyevel a puha dolgokat, meg csak 2 foga van alul.Ma uveges hipp bolognai spagettit kapott az is igencsak darabos, de nem volt baj!Csinalhatsz egyszerre nagyobb adagot is, es egy par kis üveget 3/4ig toltve beteheted a fagyasztoba, akkor van vesztartalek!:-)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi az infot, holnap neki is kezdek :-)
2013. okt. 7. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!