Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ikreim tízóraira gyümit +...

Ikreim tízóraira gyümit + tápszert esznek, uzsira gyümi-sinlac+ tápszert kapnak. Mikor adjak nekik zöldséget tízóraira v uzsonnára? 5 hónapos babók.

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 08:09
 1/5 anonim válasza:
Igazán ebédre adhatsz már nekik.Én 4,5 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást gyümölcs formájában.Ha ezt már szépen eszegetik,akkor jöhet a zöldség.Krumpli,ságarépa,fehérrépa.Itt is egyenként vezesd be.2-3 napig egy félét,hogyha gond van vele kiderüljön.Nálunk reggel tápszer,10 köröl gyümi,1-2 körül főzelék,3-4 körül tápszer,este pedig anyatej/tápszer volt.Aztán lassan majd uzsira adhatsz neki rizspépet is.
2013. szept. 13. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

igazán elgondolkozhatnátok, hogy valóban jó-e a tápszer, amit laboratóriumokban, mesterséges úton állítanak elő... kicsit nézzetek utána, hogy mi is alkotja az ilyen tápokat, amivel a gyerekeiteket etetitek.

A gyereknek nem kell más, csak tej (minél hosszabb ideig csak anyatej), majd idővel gyümölcspép, s ahogy nőnek a fogai, lehet hozzaszoktatni a keményebb ételekhez, valamint leszoktatni a cumiról. Régen nem voltak tápok, mégis nagyon erős és életrevaló gyerekek nőttek fel, mert ez a természet rendje.

2013. szept. 13. 15:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha nincs tejem mit adjak nekik? A doktornő mondta, hogy tápszer mellé mehet a gyümi, zöldség.
2013. szept. 14. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

6 hónapos a lányom, csak éjszakéra kap tápszert cumisüvegből, mert lusta vagyok felkelni és megetetni kanállal.

Az előírások ellenére amit szeretne megkóstolni abból adok neki. Tegnap fasírozottat evet, krémessel, semmi baja nem lett.

Amit tartsál be, hogy új ételből pár napig ne vezess be újat, mert ha esetleg fája a hasuk, vagy kipattognak, akkor tudd, hogy mitől van.

2013. szept. 24. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt sajnálom, hogy nincs tejed, de szerintem a tehéntej sokszorta többet ér a tápszernél, ha már ez a helyzet.
2013. okt. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!