A 8 hónapos kislányom egy hónap alatt nem hízott, sőt fogyott pár dekát. Lehet ez a nagy meleg miatt, Nálatok is volt ilyen gond?
Figyelt kérdés
Anyatejes baba, napi 4x, elég jó adagokat szopizik, + ebédel, és uzsira gyümit is kap. Bevezetett ételek terén nem túl nagyétkű, de azért eszik. Egy hónapja áll, és nagyon mozgékony, tehát biztos, hogy sokat le is mozog abból, amit megeszik. Pár napig tartó hasmenése is volt a hónapban, ettől függetlenül én azért vártam volna vmennyi súlygyarapodást tőle. Szerintetek gond lehet, vagy ez ilyenkor "normális"??2013. aug. 20. 07:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Mozog sokat hasmenése is volt meleg is volt. ne aggódj biztos nincs semmi baj :)
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális. Ha 1-2 hónapig nincs súlygyarapodása ebben a korban akkor semmi gond, kisfiam akkoriban 4 hónap alatt összesen kb 20 dgk-ot gyarapodott. Kicsit ilyenkor megnyurgulnak, erősödnek, kezd eltűnni a babaháj, de ez tényleg csak a mozgástól és a melegtől van. Gondolom hosszra is már kevesebbet nőtt, akkor meg nem muszáj híznia sem mert kövér lesz.
3/4 anonim válasza:
Az enyem fel kilot hizott 6 honap alatt, de eszre sem vettem volna, mert nem meregettem, ha nem mentunk volna a vedonohoz. Szoval ne aggodj. A vedono is azt mondta, ez teljesen normalis. Ilyenkor sokat mozognak. Azt mondja adjak neki taplalo, hizlalo eteleket, amiket en nem ennek, sok sajt, tejszin, persze en ezzel nem teljesen ertettem egyet es mindent csinaltam rendesen, ahogy elotte. Amugy nem is evett sokat, mert meg sokat cicizett (2 eves koraig), de most is nagyon jo kis husija van. Fogalmam sincs hany kilo. Teljesen felesleges meregetni!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Még azelőtt megnyugtattatok, hogy elkezdtem volna aggódni, sejtettem hogy nem egyedi eset, csak jó volt mástól is hallani.. :))
2013. aug. 20. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!