Ha az almának se az íze, se a pépes állaga nem jön be neki, mi a következő lépés?
Èn répapürével kezdtem.
Szerintem nem elég pépesíteni, teljesen le kell pürésiteni, annyira,hogy egy apró darabocska sem legyen benne. Villával vagy az alma reszelön nem elég lereszelni.
Fözd meg az almát ha nagyon azt akarod, majd botmixerrel pürésítsd le.
Vagy ugyan ezt répával.
Szia!
Én is pontosan így jártam. A tesó megevett mindent, a kisasszonnyal meg egy hónap kemény munkájával jutottam el oda, hogy eszik barackot, almát és répát. Lehetőleg nagyon hígan. Hat hósan kezdtem a kóstoltatást, de olyan szintű ellenállásba ütköztem, hogy pihentettem kb. 10 napig a dolgot. A barack-alma bejött, lassan, de csak a lé. Almareszelőn lereszelem, aztán szűrőn átnyomkodom. Biztos lehetne egyszerűbben is, de nekem ezek a "konyhagépek" állnak rendelkezésemre. Próbálkoztam körtével is (csak lé), de nem aratott osztatlan sikert. Most két napja kapott ebédre alma-répát, főzve, turmixolva, szűrőn áttolva, szuper selymes, folyékony. Nem köpte ki! Najó, nem azonnal:-)
Szerintem ne add fel! Híg, leves gyümölcsöket, turmixokat adhatsz neki, mindennap egy kicsit. Aztán majd belejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!