Szobatisztaság elkezdése, és mi a következő lépés?
Miért kéne békén hagynia? elmulott egy éves a kicsi teljesen normális h szobatisztaságra kezdi nevelni a gyermekét!
Szerintem ha sikerül a bilire rászoknia onnan már egyszerü a dolgod talán mutassátok meg neki h ti hova "csináljátok a dolgotok" többször kérdezd meg h kell-e neki pisilni stb. és ha kell kisérd a wc-re ültesd rá és többször mondogasd neki hogy az a helyes ha oda pisil,kakil :)
Remélem tudtam segíteni :)
Sok sikert!
köszi a válaszokat.
Siettetni semmiképp sem szeretném, de mivel látom rajta, hogy lát már valami összefüggést (ha kérem, hogy pisiljen, akkor koncentrál és többnyire sikerül neki) gondoltam elkezdjük szép lassan.
A kakival annyi a gondom, hogy azt akkor "szereti" csinálni, ha egyedül van, így nincs esélyem kifigyelni, bár kb. tudom az időpontját. A bilin meg egyelőre nem hagynám egyedül, mert szerintem csak szaladgálna a fürdőben ott ülés helyett. Ezért kezdenénk mi a pisivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!