Babámat hogy szoktassam rá hogy a vizet is megigya?
sehogy.Kóstoltasd vele, és majd egyszer csak megissza.
Kislányom tápszeres volt, és 1 koráig mást nem is fogadott el folyadékként.Persze pár kortyot mindig bele tukmáltam vízből..de több nem ment.Most kisfiam 7 hónapos..anyatejes..vele is pár kortyot tudok csak itatni.Minden "szilárd" étkezés előtt és után megkínálom..azt iszik amennyit iszik.
Hát... az enyém némi hiszti után sem akar 2 kortynál többet meginni a vízből. Sőt azt a 2 kortyot is ímmel-ámmal nyeli le.
Sűrűn kínálgatom mégsem akarja meginni. Inkább csak torka szakadtából ordít.
Úgyhogy én nem is kínzom ( főleg nem ebben az oltári nagy hőségben, mert ha többszöri kínálásra sem fogadta el, inkább adtam neki teát vagy gyümölcslevet-- abból bezzeg a 2 dl pikk-pakk alatt elfogyott annyira szomjas volt. De a víz.. az akkor sem kellett...
Inni kell, mindegy hogy mit csak a megfelelő folyadékbevitel meglegyen.
Egyébként evések közben ha szomjas csak vízzel kínálom, van is üvöltés azt elhiheted...
Utolsó, nálunk a kajával van így. Csak édességet akar enni az utóbbi 1 hétben. Hát, elhiheted, hogy vért izonzadtunk mindketten, mire végre hajlandó volt értelmes kajátmegenni, néhány koplalós nap után. De megérte.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a tea ördögtől való. Legalább iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!