Hogyan szoktassam rá a kiságyban való alvásra a 2 hós babámat?
Napközben hol alszik?
Ringatva alszik el a babák 99%.
Ezzel semmi baj nincsen, ha álmos kb 5 perc max és tuti elalszik. majd 10-12 hósan magától leszokik róla.
Az ágyban alvásra egyszerü a megoldás, fogd és oda rakod le ha elaludt. Ha egyböl felébred akkor megint elaltatod és így tovább. kb 1-2 nap alatt beleszokik.
Ha apuka ennyire ragaszkodik hozzá, tedd a kiságyat ö mellé, és mikor éjszak üvölt a gyerek majd ö kel fel hozzá.
Bár ezért tuti megint kapni fogok, DE!
Egyrészt 2 hónaposan nem lehet elkényeztetni a babát, a testközelség ugyanúgy SZÜKSÉGLETE, mint az evés, alvás stb.
Ha ennyire az együtt alvás ellen vagy, próbáld ki az "oldalkocsis" megoldást. Így nincs veletek egy ágyban. mégis közel van, ha elaludt nem kell bolygatni, elfértek, és még szexelni is tudtok ( bár egy kis kreativitással ez utóbbi akkor is megoldható, ha marad az ágyban)
A nappali alvásra, ha a kezed fárad el ( ezért megint csak én leszek a hülye, de elmondom), kösd magadra kendőben. Így a derekadon, válladon, hátadon oszlik el a súlya, könnyebb, és még a kezeid is szabadok. ( Tudom miről beszélek, enyém 6 kilós volt 2 hónaposan, és íy volt a nap több, mint felében. Ő aludt, én főztem közben...)
Egyetertek az utolsoval nem lehet elkenyeztetni. Testkozelseg kell neki.
Az meg hogy nem tudsz a baba mellett sok mindent csinalni vele jar. Aki babat vallal egy idore tegye felre a sajat igenyeit es a baba legyen az elso.
Gondolom en is le leszek pontozva :).
Agyba szoktatas: turelemmel azt kell tenni, amit az elso irt. Egy ido utan ha nagyon faradt elalszik a baba es nem kel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!