Akiknek sokáig nem volt hajlandó enni darabosat a gyerekük mikor oldódott meg ez a probléma?
Figyelt kérdés
Lányom 15 hónapos, de nem nagyon eszi meg a darabosat se a krumplit se a répát a kenyérről nem is beszélve. Más is volt így? próbálom kínálni de erőltetni se akarom. hagyom neki azt is hogy egyedül egyen de pár falatnál többet nem eszik.2013. júl. 23. 17:22
1/3 anonim válasza:
Kb. 15-16 hónapos volt, amikor elfogadta a nem turmixolt főételt. Addig teljes elutasítás. Vártam, majd egyszer megtört a jég.
Azóta viszont egyáltalán nem fogad el főzeléket, és nagyon válogatós lett.
Ne aggódj, ő sem pépesen fog felnőni. :-)
2/3 anonim válasza:
Mindig megkínáltam darabossal,ha nem kérte semmi gond,leturmixoltam.Kb.2 éves kora óta eszik rendesen.Lényeg, hogy ne lássa rajtad,hogy téged ez frusztrál.Nagyot nyelsz,fülig mosollyal eléteszed a pépest.Ha rendszeresen kínálgatod darabossal,egyszer úgyis rákap.Nekem a 3. volt ilyen,a tesói gyönyörűen ettek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok :)
2013. júl. 25. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!