Volt már valakinél ilyen probléma? Kisfiús kérdés.
Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves és reggelre bedagadt a kukija.Nagyon fájt neki,megijedtem el is vittem orvoshoz.Valószínűleg koszos kézzel fogdosta és valami bacit kapott.Úgy kell krémmel kenegetni,hogy fel kell húzni a bőrt,de nekünk még le van tapadva.Ráadásul a gyereknek annyira fáj,hogy nem is engedi,le kell fognom,hogy bekenhessem.Kamilla főzetet mondott még a doktornő,hogy abba mártsuk bele és tartsuk benne egy kicsit.Esetleg volt már valakinek a kisfiának ilyen? i mivel és hogyan kezeltétek?2013. júl. 23. 13:12
1/4 anonim válasza:
hát ilyenünk nem volt de az én fiamnak fel kellett szedni (visszatapadt neki is egy kicsit a beavatkozás után mert nem hagyta felhúzni!) és neki vettünk egy kancsót amibe betadint tettünk és az volt a gyógycsepp és ő öntötte a felhúzott kukacra mert ő a doktorbácsi és meggyógyítja a kukiját... Amikor fel kellett húzni akkor meg sok párnát beraktam a hátához, hogy hátradőljön de ilyen félig fekvősen legyen aztán felhúzta a kukit (azt ő akarja mert úgy nem fáj neki annyira) és én kentem be krémmel (betadinnal, vagy gyulladáscsökkentő krémmel pl tetran mikor azt adták)! most óvintézkedésképp heti 1-2 alkalommal tuti bekenjük valamivel és persze tudja, hogy koszos kézzel nem fogjuk csak a kukac tövét mert beteg lesz és fájni fog!
2/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm válaszod.Annyit kérdeznék,hogy az egész kukiját bekened?Hőemelkedése vagy láza lehet ettől a kisfiamnak?Mert most vettem észre,hogy hőemelkedése van 37,5,ami valószínűleg estére láz is lesz.
2013. júl. 23. 16:50
3/4 anonim válasza:
igazság szerint a beavatkozás után volt lázas! és öklömnyi méretűre dagadt kukaca :S
Mindent bekentünk óvatosan és utána gézlappal takartam le hogy ahogy olvad a krém ne fogja be az ágyat az alsógatyát stb.. Most hogy már nem kellene csak megelőzünk így hátra húzva csak a makk részt kenjük!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Hálistennek már javul a kisfiam kukija hála a kamillafőzetnek és a bactroban krémnek.
2013. júl. 24. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!