Gátseb probléma. Valakinél ilyen? Bővebben lent
Figyelt kérdés
11 hete szültem,a 7 hetes kontrollon nem volt semmi bár eléggé fájt még akkor is a sebem.azt mondták ha nem múlik menjek vissza.most voltam egy másik dokinál aki azt mondta hogy egy sarjszövet van a gátsebnél varratok miatt emiatt érzékeny.kaptam kúpot,meg krémet,ha 2 hétig nem múlik vissza kell mennem meg kell tisztítani egy kis 'műtéttel.volt valakinek ilyen?meg tudták előzni a műtétet gyógyszeres kezeléssel?nagyon félek nem szeretném ha arra kerülne a sor...2010. okt. 6. 20:24
1/3 anonim válasza:
Szia.Most 1 kicsit megijesztettél!!!Én is 11hete szültem.Nekem is nagyon érzékeny még a gátsebem,sőt sokszor úgy fáj hogy ülni is alig tudok.A kontrolon nekem is azt mondta a dokim hogy semmi gond,csak lassan gyógyulok(bár hozzáteszem 2,5napig vajúdtam és utána több mint 1.5óra volt mire sikerült kinyomnom a pici fejét)úgyhogy teljesen szétszakadtam.De most elgondolkodtam hogy lehet érdemes elmenni másik dokihoz!!!Leírnád pontosan hogy mi is ez a sarjszövet?köszi
2/3 A kérdező kommentje:
ez ilyen heg darab féle,ami lehet nem esik lehet nem.csúnyán fogalmazva olyan mint egy kis húsdarab.van amikor csak úgy alakul ki van amikor azért mert rosszul varrnak össze.szerintem nekem az utóbbi..nekem nagy volt a baba én meg kicsi így nagyot is vágtak...mondjuk nekem nem a fájdalom a legnagyobb baj,azt már megszoktam hanem az hogy ha pisilek vagy zuhanyzáskor víz éri eléggé csíp...remélem te jobban jársz.
2010. okt. 6. 22:01
3/3 anonim válasza:
húúú...pár nappal ezelőtt valami ilyesmi mintha "kiesett" volna belőlem!Megilyedtem mert tenyérnyi nagyságú volt.Akkor valószinűleg nekem is ez lehetett.A védőnőt hiába kérdeztem elképzelése se volt mi lehetett az.Ezekszerint mágától távozott!!!köszönöm a választ.Drukkolok hogy te is könnyen megszabadulj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!