Hányszor adhatok neki?

Figyelt kérdés
7 hónaposommal már lassan másfél hónapja elkezdtük a hozzátáplálást de még nem sikerült kiváltani egy étkezést sem. Most naponta kétszer kap szilárdat: egyszer főzit egyszer gyümölcsöt. Ti adnátok neki még egy étkezésnél gyümölcsöt vagy tejpépet vagy addig maradjon a két evés amíg ki nem váltunk egyet teljesen?
2013. júl. 23. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ès miért nem váltottatok ki egy étkezést?

Ha nem kér már többet a fözelékböl akkor tele a pocak. Nem kell neki táp vagy cici sem, ha azt is eszik akkor csak nasizik. Nekem lányom csinálta ezt. Azt hittem, hogy ha elfogadja a tápszert még éhes. Aztán anyukám mondta, hogy ne adjak neki ha ebédelt már tápszert, nem volt semmi baja, már egyáltalán nem volt éhes.

2013. júl. 23. 08:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Igen főzelékből nem eszik sokat, egyszer csak már nem kell neki de a cicimet még kéri utána. És elég rendesen szopizik még. Ja és tuti nem nasizik mert így, hogy még szépen ráeszik tejciből is három óra múlva már megint sír, hogy éhes. Pár napja megpróbáltam, hogy utána nem adok neki, egy óra múlva már sírt, hogy enni akar. Szóval a főzelék mennyiség amit hajlandó megenni nem elég neki...
2013. júl. 23. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem váltottunk még ki egy étkezést sem,mert még utána cicizni szokott (még éppen nincs 6 hónapos),ami már csak ivás,nem evés. Ha evés után vizet,gyümölcslevet adnál a babának,nem cicit/vagy tápszert/ akkor az jelentené azt,hogy kiváltottál egy étkezést. Szerintem ennyi idősen még nem kell kiváltani étkezést!

Én egyiknél sem váltottam ki ennyi idősen a kajákat, ettek 3-4x valamit + cici. Most is hasonlóan tervezem.

2013. júl. 24. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Mindig adok neki vizet a kajcsi után de így is igényli. Sőt tegnap nem is evett szilárdat. Elfordította a fejét és addig sírt amíg nem adtam cicit. Nem ment sem a főzelék sem a gyümölcs pedig azért már haladtunk, egész jó mennyiséget evett. Remélem csak a meleg miatt van..
2013. júl. 25. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!