Irén24 kérdése:
Az infacol hasfájásra görcsökre is jo? Egy nap hányszor adhatok 6 hetes kislányomnak? Kinek mi a tapasztalata róla?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:50
1/5 anonim válasza:
Szia.nekünk nem jött be.mi mindent ki probáltunk és csak a sab simplex csepp vált be.
2/5 Bogyo110 válasza:
mi 3 hetesek vagyunk és 7 szer eszünk egy nap én minden étkezés előtt adok neki egy pipettával nekünk bevált nagyon
3/5 anonim válasza:
Mi az infacollal kezdtünk, ideig-óráig jó volt, aztán úgy vettem észre, hiába adom, nem használ, aztán jött az espumisan, na az sem ért semmit, végül ajánlották a Gripe Water-t, az 1 hónapos kortól adható és csak az jött be. De minden baba más és más...
4/5 mendy1025 válasza:
Nekünk is bevált az infacol,de nekünk a védőnéni mondta,hogy kell kb egy hét,mire elkezd hatni.Sokan azért hagyják abba,mert nem várják ki.
5/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 10 hetes, kb 2 hetes kora óta minden étkezés előtt adtam neki, de egy hete úgy veszem észre hogy már inkább árt, mint használ.
De szerintem ez is babafüggő, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!